Therapists on the High Street is a new town-centre based Sports Therapy and Wellness Care Walk-in Clinic in The Broad Street Mall in Reading.

Having located a premise, the open plan space needed to be split into areas for treatment rooms, offering a comfortable (and comforting) environment for clients, with the addition of a more welcoming reception area.

Therapists on The High Street

The Project

  • Design
  • Refurbishment
  • Room Build
  • Carpeting
  • Electrics
Therapists On The High Street
salon reception refurbishment
therapy room build in Reading
Office refurb reading
staff kitchen refurbishment reading

The Project

Working with the client, we planned the space to include four treatment rooms, with sound insulation a key consideration. Each room was designed with enough space for practitioners to work freely, as well as building in storage for equipment and products.

We also planned a new kitchen, office and staff area, leaving sufficient space in the main central reception area to be used as a stretching area.

The fit-out project included lighting, flooring, ceilings and electrical work, as well as refurbishing the existing air conditioning system. To complement the ideology of the business, we also supplied a height-adjustable reception desk with integrated lighting.

Have a similar project coming up?